zomer

Bescherm je haar tegen de zon in deze zomer met de producten van N.4 Hair Care

We beschermen ons gezicht en lichaam tegen de zon zonder dat we erbij nadenken, maar ons haar wordt vaak vergeten. Toch moet je ook voor je lokken goed zorgen, zeker in de zomer. De zon kan namelijk best wat schade aan het haar leveren. Gelukkig heeft N.4 High Performance Hair Care de juiste producten om ook je haar te beschermen deze zomer.

Het haar vs. de zon

Hoewel het haar niet kan verbranden net als je huid, kan het zeker wel beschadigd worden door UV-stralen. Wat je dan vaak ziet is dat het haar veel gaat pluizen en erg uitgedroogd is. Het haar beschermen is dus uiterst belangrijk als je deze dingen wil voorkomen. De juiste verzorging kan je helpen om het haar gehydrateerd te houden. UVB-stralen (verbrandingsstralen) hebben effect op de schubben van uw haar, waarbij deze buitenste lagen soms worden verbrand en de schadelijke UVA-stralen (verouderingsstralen) in het haar kunnen doordringen om uw kleur te verminderen en het vochtgehalte te verminderen.

De beste bescherming

 

Om het haar gezond en gehydrateerd te houden is het belangrijk dat je een product hebt die het haar niet alleen beschermt, maar ook verzorgt. De Super Comb Prep & Protect van N.4 High Performance Hair Care doet precies dat. Het is een leave-in spray die licht is voor het haar, maar wel super doordringt in het haar. Zie dit product als een zonnebrandcrème voor het haar. Het werkt onmiddellijk en creëert een schild voor het haar om het te beschermen tegen de zon. Daarnaast geeft het ook vocht en een prachtige glans aan het haar. Een echt multi-tasker dus!

Je kan de Super Comb Prep & Protect op verschillende tijden gebruiken. Natuurlijk gebruik je hem voordat je de zon in gaat, maar je kan hem ook bijvoorbeeld na het douchen gebruiken. Het verfrist en beschermt het haar namelijk de hele dag en houdt je coupe mooi. Je kan hem op nat haar of op droog haar gebruiken, wanneer het jou uitkomt. De Super Comb Prep & Protect is ook een goede basis om je favoriete N.4 stylingproduct overheen te brengen. Tijdens de Dag, spray met de Super Comb Prep & Protect en voeg vervolgens de Smoothing Balm, Blow Dry Lotion, Support Solution of Firm Hold Gel toe om extra zonbescherming toe te voegen en je de trendy wet look te geven tijdens het zonnen. ’s Nachts verfris je het haar met de Super Comb Prep & Protect en stijl je het vervolgens met je favoriete N.4 product met extra hittebescherming wanneer je het föhnt.

Een shampoo met bescherming

 

 

 

Alle shampoos van N.4 Hair Care bevatten UV-beschermende eigenschappen. Dit betekent dat ze allemaal gebruikt kunnen worden om het haar te beschermen tegen de zon en houden ze het haar gezond. De drie shampoos hebben verder nog meer functies, dus kun je zelf kiezen welke het beste past bij jouw haar. Breng een kleine hoeveelheid aan op de handen en wrijf het tussen de handen. Vervolgens verspreid je het gelijkmatig door het natte haar.

 

 

 

Een paar minuten in de felle zon, zou al kunnen zorgen voor schade aan het haar. Toch zijn er ook voordelen aan de zon. Zo opent de hitte de haarschubben, hierdoor zal een product beter in het haar kunnen worden opgenomen. De producten kunnen dan nóg beter te werk gaan om het haar te herstellen en beschermen.

Bron: N.4 | Foto: Pexels

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *