HOLIDAY READY HAIR

Bonjour Dah-ling!

Kerstmis en het nieuwe jaar komen razendsnel onze kant op en als je houdt van uitbundige outfits en schitterend mooi haar, dan is dit de periode van het jaar.

Het is een feestelijke maand en dat betekent dat je een stralende look nodig hebt voor de komende festiviteiten.

Van kerst tot oud en nieuw, we vullen onze avonden en weekenden met feestjes en diners. Of je het klein of juist groots viert, op deze dag wil je er gewoon op je allerbest uitzien. Voor het zo ver is, gaan we ons bezighouden met onze outfits en misschien zelfs belangrijker nog; met onze kapsels. We kleden ons op deze dagen toch iets specialer dan gebruikelijk en we gooien onze haren los. We gaan proberen je hierbij een handje te helpen!

PROBEER DEZE STYLEN UIT VOOR DE KOMENDE FEESTDAGEN

 

SIDE-SWEPT CURLS 

side - swept curls

Als voor een avondje uit een krullenkapsel voor jou favoriet is dan kun je voor iets eleganter gaan zoals volumineuze, opzij vallende krullen. Deze style is een stapje hoger dan je normale krullende look. Het vereist nauwelijks extra tijd bij het stylen (groot voordeel tijdens deze drukke periode!).

Pin de ene kant van je haar vast. Dit geeft je look glamour en balans zonder enige toegevoegde inspanning. Met deze stijl heb je stijlvolle, schitterende en veerkrachtige krullen zonder dat het jouw prachtige gezicht verbergt.

Na het krullen en vastpinnen gebruik je onze Mighty Hair Spray om je krullen te fixeren tegen eventuele fly aways.

 

 

 

DUTCH BRAID UPDO

Het is heerlijk om een partyganger te zijn maar als de kerstdagen bij jou in huis worden gevierd dan zijn er andere dingen om je zorgen over te maken dan alleen de styling van je haar. Als host mag je er net zo mooi uit zien als het feestje dat je geeft. Wanneer je een kapsel nodig hebt dat de hele dag blijft zitten, is ons advies om voor een opsteekkapsel te gaan. Om je look te versterken voeg je een vlecht toe in de mix.

Wil je voor een meer casual look gaan? Trek dan een aantal plukjes aan de voorkant eruit. Dit creëert een messy look die er nog steeds chic uitziet.

 

SLEEK TOP KNOT

 

 

Het kan niet “more sleek” dan het glamoureuze knotje waarmee Zendaya schitterde op de 90e Annual Academy Awards. Moeilijk is dit kotje niet, er zit alleen even wat tijd in. Om te beginnen, prep het vochtige haar met onze  Number 4 Super Comb Prep and Protect spray en föhn het haar zo recht mogelijk. Wanneer het haar droog is, spray je onze Mighty Hair Spray in je lokken en scheid je het haar gelijkmatig van oor tot oor.

Nadat je de bovenste helft met een haarelastiekje vast hebt gemaakt, kam je het onderste gedeelte van je haar in een opwaartse richting. Met deze 2 secties maak je een knot. Je eindigt met het vastmaken en het fixeren van de knot met onze Mighty Hair Spray voor een fabulous volle avond.

 

 

 

GLAMOROUS PONY

Glamorous

Als je graag werkt met het volume van haar is deze “do” gemaakt voor jou! Spray onze Number 4 Thermal Styling Spray op vochtig haar om je haar te beschermen vanwege de hoeveelheid warmte die het haar gaat krijgen. Wanneer het haar eenmaal droog is, krul je de lokken met een krultang. Maak hierna een strakke paardenstaart met de bovenste laag van het haar en bewaar een pluk om die rond de staart de binden.

Gebruik een kam om eventuele hobbels strak te trekken. Nadat de paardenstaart is vastgemaakt gebruik je onze Number 4 Non-Aerosol Hair Spray om de hele dag je krullen te behouden zonder dat ze stijf worden.

Met deze hair looks als inspiratie zal je haar in ieder geval geen stresspuntje meer zijn wanneer je jezelf klaarmaakt voor de feestdagen.

 

Au revoir!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *