I love you, but don’t touch my hair.


HELP! Valentijnsdag staat alweer bijna voor de deur… de dag van de liefde! Daarom hebben wij wat kapsels voor je op een rij gezet die geschikt zijn voor iedere date! Als je haar maar goed zit, en met deze 3 kapsels moet dat zeker lukken.. wat je ook op de planning hebt staan.

Als je niet kunt kiezen of je je haar los of vast wilt dragen, creëer je met deze look ‘the best of both worlds’. Voor de twijfelaars onder ons, is dit de perfecte oplossing. Maak je favoriete vlecht van de bovenste laag van je haar, laat de rest van het haar natuurlijk hangen. Om wat extra volume te creëren kun je de vlecht wat losser maken door voorzichtig de plukjes te spreiden. Om de look van wat glans te voorzien, eindig je met onze Fluoro5 Elixer Restore and Repair Oil , hiermee zul je de hele avond shinen!

De perfecte haarstyle als je helemaal geen tijd hebt voor ingewikkelde taferelen; textured waves. Hiermee geef je je haar een nonchalante twist, bovendien ziet het er prachtig uit bij elke haarlengte en kun je het bij elke outfit dragen. Met onze Sugar Texturizing Spray kun je deze look eenvoudig binnen vijf minuten op droog haar creëren.

De lage paardenstaart, een van de sexieste haarstylen als je het ons vraagt én niet geheel onbelangrijk; super easy te creëren. Deze hairdo vraagt om een full face of make up, denk aan smokey eyes en nude lips: yes! Perfect voor een date-night.Gebruik onze Mighty Hair Spray om de ponytail op z’n plaats te houden en losse plukjes te voorkomen.


ACTIE!

BIJ AANKOOP VAN 3 PRODUCTEN*, KRIJGT U EEN GIFTBOX MET DEZELFDE PRODUCTEN IN MINI’S GRATIS! 

 

* geldt niet voor mini’s.

Een reactie op “I love you, but don’t touch my hair.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *