n4 hair care

Langer haar op een natuurlijke manier? Het kan met de producten van N.4 Hair Care

Lange gezonde lokken krijg je niet zomaar, je moet goed voor het haar zorgen om deze te kunnen krijgen. Soms lijkt het onmogelijk om het haar op een natuurlijke manier te laten groeien, maar met wat tips en de juiste producten kan ook jij langs haar laten groeien.

Hoofdhuid stimuleren

Gezond haar begint bij de hoofdhuid. Door factoren als overtollige productresten, vuil en olie kan de hoofdhuid geïrriteerd raken. Dit kan leiden tot dunner wordend haar, wat natuurlijk het tegenovergestelde is dat je wil als je wenst voor lange lokken. Daarom is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat het haar regelmatig, grondig gereinigd wordt.

 

 

De Clarifying Shampoo van N.4 Hair Care is een zuiverende shampoo die niet alleen het haar diep reinigt, maar ook de kleur en vocht in het haar beschermt. Geef ook een beetje extra aandacht aan het wassen van het haar en de hoofdhuid. Masseer zachtjes de shampoo door het haar en op de hoofdhuid. Dit zal niet alleen je bloedstroom verhogen, maar ook de haar follikels stimuleren.

Bescherm het haar 

Hoewel dit er niet alleen voor zorgt dat het haar sneller groeit, is het wel belangrijk om het haar dat je hebt te beschermen. Gezond haar groeit nu eenmaal beter dan beschadigd haar. Dingen als borstelen, heet water en wrijving door bijvoorbeeld elastiekjes en strakke kapsels zorgen ervoor dat het haar sneller schade kan oplopen. Zorg er dus voor dat je kiest voor zachte elastiekjes, zoals scrunchies. Dat je niet doucht met te heet water en je zorgvuldig het haar borstelt.

Gehydrateerd haar

Haar moet goed gehydrateerd blijven, anders droogt het namelijk uit. Het is dus ook belangrijk dat als je wenst voor langer haar, dat je het gehydrateerd houdt. Droog haar breekt namelijk af en dat is juist niet wat je wil. Ook andere dingen als chemische behandelingen helpen niet bij het hydrateren van het haar.

Hoewel ieder haartype anders is, heeft iedereen belang bij het gebruiken van een haarmasker of een goede conditioner. N.4 Hair Care heeft dan ook een groot asssortiment aan verzorgende producten die het haar helpen verzorgen, herstellen en hydrateren.

Even geen hitte

De nummer één vijand van gezond haar, is hitte. Zeker als je er niet goed mee omgaat. De styling met hitteproducten kan zorgen voor droog en beschadigd haar. Daarom is het heel belangrijk dat je een goede hittebeschermer gebruikt voordat je een stylingtool erbij pakt.

 

 

De Thermal Styling Spray van N.4 is een lichte spray die een beschermende barrière vormt tussen het haar en de stylingtool. Daarnaast beschermt het ook nog eens je kleur en zorgt het ervoor dat er genoeg vocht in het haar blijft. Een all-in-one product dus!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *