NEW YORK FASHION WEEK; WHAT ARE THE HAIR TRENDS FOR NEXT SEASON?

Historisch gezien, heeft New York Fashion week niet altijd de meest vooruitstrevende haar en make-up momenten laten zien. Terwijl Londen altijd eclectisch was, Milaan sexy en Parijs artistiek, lieten de modeshows in New York altijd voornamelijk sportieve ponytails en makkelijke beach waves zien. Maar het beauty imago van NYFW is langzaam aan het veranderen en voor het herfstseizoen 2019 zien we weer volop spannende kapsels voorbij komen. 

Tijdens de show van het merk Area heeft Hairstylist Jawara de nieuwe haartrend naar een heel nieuw level gebracht met een kristallen net over het haar dat in een staart bij elkaar komt. Bij sommige modellen heeft hij zelfs slierten van twinkelende kristallen door de strakke vlechten geweven – een stijl die hopelijk door menig beroemdheid wordt opgepakt voor het volgende grote rode loper event!

 

 

 

 

Yes! Superlang haar is officieel een trend. We hebben het niet alleen al een paar keer gespot op de catwalk maar ook keer op keer op de rode loper (bijvoorbeeld tijdens de 2019 Grammy Awards die midden in NYFW viel). Om de ‘grungy, kind of punk’ look te creëren, adviseren wij om de L’EAU DE MARE HYDRATING CONDITIONER als leave-in aan te brengen van het midden tot de uiteinde van het haar. Dit creëert een messy effect.

 

 

 

De ballerina Bun mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje! Je kunt met deze style natuurlijk eindeloos variëren zoals op de foto waar drie simpele vlechten in een knot geweven zijn. Om het haar fluweelzacht en shiny te maken, kun je gebruik maken van de JOUR D’AUTOMNE SMOOTHING BALM

 

 

 

 

 

ACTIE!

BIJ EEN BESTELLING VANAF 75 EURO

ONTVANG JE EEN WAARDEBON VAN 5 EURO VOOR JE VOLGENDE AANKOOP!

Check our bestsellers!

Dit bericht is gepost in N.4. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *