Algemene Voorwaarden

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten veilig bij ons kunnen kopen. Als u een bestelling bij ons plaatst, bent u er zeker van dat uw bestelling veilig wordt behandeld en verwerkt.

LET OP: * Alle aankopen zijn onderworpen aan toestemming van de bank voorafgaand aan de verwerking. Alleen geautoriseerde aankopen zullen worden verwerkt en verzonden. Voor uitzonderingen kunt u contact opnemen via info@number4hair.eu of 0031 756 504 830 . Bestellingen worden alleen op werkdagen verzonden, van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van feestdagen.

De meeste producten kunnen naar de Europese gebieden worden verzonden, maar er zijn enkele beperkingen van toepassing. Het vervoer van sommige Number 4 producten vereist een speciale behandeling zoals gespecificeerd door de EU-lidstaten en lokale regelgeving. De wijze van verzending wordt bepaald door dit reglement en op de Number 4 webshop dienen we hieraan te voldoen. Als dit van invloed is op uw bestelling, betreuren wij dit en vragen wij uw begrip. Als u een fysiek adres in de EU kunt opgeven waar wij wel kunnen leveren, dan zullen wij graag uw volledige bestelling daar afleveren.

Wij kunnen op dit moment geen bestellingen accepteren, factureren of verzenden naar bestemmingen buiten de EU.

Als u vragen heeft over de levering van uw bestelling, neem dan contact op via info@number4hair.euof 0031 756 504 830 .

Gratis bezorging voor bestellingen hoger dan € 40 in Nederland en hoger dan € 75 in veel Europese landen*! Voor bestellingen onder de € 40 in Nederland en onder de € 75 in de overige Europese landen gelden de volgende tarieven:

Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw online Number 4 aankoop, dan kunt u het ongebruikte product naar ons terugsturen en wij zullen het bedrag van de aankoop terugstorten of omruilen voor een ander Number 4 product van uw keuze. Procedure:

 1. Stuur een kopie van uw originele factuur en plaats deze in de retourzending.
  Als het aankoopbedrag van uw nieuwe keuze hoger is dan het geretourneerde product, gelieve uw betalingsgegevens op de achterkant van de factuur vermelden.
 2. Verpak de producten zorgvuldig om schade tijdens het transport te voorkomen. Gelieve uw pakket te retourneren aan:

  People’s Bureau BV
  Braspenning 1
  1507 DK Zaandam
  Nederland

 3. Om uw veiligheid en snelle levering te garanderen, kunt u uw pakket verzekerd versturen of via een Track & Trace methode zodat het in geval van verlies kan worden gevolgd.

De verzendkosten van retourzendingen kunnen helaas niet worden vergoed. In het geval van beschadigde artikelen, verzoeken wij u direct contact met ons op te nemen.
Uw verzoek voor retourneren of omruilen zal direct worden verwerkt.

* De meeste retourzendingen worden na ontvangst binnen 3-5 werkdagen verwerkt.
* De meeste omruilingen worden binnen 7-10 werkdagen na ontvangst verwerkt en verzonden volgens de standaard service. De verwerkingstijd voor het omruilen van de pakketten is meestal 5-7 werkdagen vanaf het moment dat het pakket is teruggestuurd. Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van feestdagen. U ontvangt ter bevestiging een e-mail na ontvangst en verwerking van uw retourzending of omruiling.

Let op: alleen producten die zijn gekocht via de Number 4 webshop kunnen worden geretourneerd, gecrediteerd of omgeruild.

Voor vragen over crediteringen, retourzendingen of omruilingen neemt u contact op met info@number4hair.eu of 0031 756 504 830 .

Wanneer uw bestelling wordt afgeleverd, controleert u dan direct de doos op schade veroorzaakt door de verzending. Het is normaal dat de doos sporen van transport vertoont, maar als er schade is ontstaan aan het product in uw zending, neemt u dan direct contact op via 0031 756 504 830 .

Voor de snelste service gelieve het bestelnummer, samen met uw e-mailadres en telefoonnummer, te vermelden. Om zeker te zijn van een goede afhandeling, bewaart u de verzenddoos, het verpakkingsmateriaal en de beschadigde producten voor inspectie door de vervoerder.

Tijdelijk uitverkocht / Nabestellingen
Als het geselecteerde product tijdelijk niet op voorraad is op het moment van uw bestelling, ontvangt u hiervan via e-mail een melding waarin u wordt geadviseerd over de verwachte verzenddatum van het na te leveren product. Nageleverde producten worden verzonden zodra ze beschikbaar zijn. Er zullen aan u geen kosten in rekening worden gebracht voor de nalevering van de producten. Als u, om welke reden dan ook, een nabesteld product wenst te annuleren v��r de verzending, neemt u dan contact op met 0031 756 504 830 en wij zullen u graag van dienst zijn.

Helaas zijn wij genoodzaakt bestellingen te beperken tot niet meer dan 6 stuks van elk product. Als u vragen hebt, bel ons op 0031 756 504 830 of info@number4hair.eu en wij zullen u graag helpen.

U kunt betalen via iDEAL of Paypal.

De meeste bestellingen worden verwerkt binnen 1 – 2 werkdagen (dus het weekend is niet inbegrepen). Bestellingen die op zaterdag en zondag binnenkomen, zullen op de volgende maandag worden verwerkt. Bestellingen worden verwerkt en verzonden op uitsluitend werkdagen (maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van feestdagen).

We zijn momenteel niet in staat om bestellingen te factureren en/of te leveren naar bestemmingen buiten de EU. Alle aankopen zijn onderworpen aan toestemming van de bank voorafgaand aan de verwerking. Alleen geautoriseerde aankopen zullen worden verwerkt en verzonden.

Wilt u een online bestelling annuleren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via 0031 756 504 830 . We zullen onze uiterste best doen om aan uw verzoek te voldoen.

Af en toe worden bestellingen of delen van een bestelling door ons systeem geannuleerd om diverse redenen, zoals:

 • Product(en) is/zijn niet beschikbaar
 • Problemen bij de verwerking van de betalingen
 • Kan niet verzonden worden naar het opgegeven adres
 • Een dubbele bestelling is geplaatst
 • Afgeboekt als gevolg van een verzoek van de klant

Als uw bestelling is geannuleerd, ontvangt u een e-mail met uitleg omtrent de reden voor de annulering. Een geannuleerde bestelling zal niet in rekening worden gebracht. Als u een nieuwe bestelling wilt plaatsen of als u vragen hebt over een geannuleerde bestelling, neemt u dan contact op via 0031 756 504 830 of via e-mail info@number4hair.eu.