Droog en statisch haar door de kou: maak een einde aan dit probleem met de producten van N.4 Hair Care

Buiten is het koud en dat heeft voor veel mensen enorme gevolgen voor het haar. De ijzige en koude lucht kan namelijk resulteren in droog en statisch haar. Gelukkig is er N.4 Hair Care om je lokken een handje te helpen. Met een aantal geweldige producten zal het haar in no-time er weer gezond en glanzend uitzien. En wie wil dat nou niet?

De allerbeste tips

Natuurlijk zijn er buiten het gebruiken van producten, zijn er nog een aantal andere factoren die bijdragen aan de gezondheid van het haar. Hydratatie is het allerbelangrijkst voor het krijgen van gezonden lokken. Zorg dus dat je lichaam ook goed gehydrateerd is en dat je genoeg vitamines binnenkrijgt. Het haar borstelen kan ook een reden zijn dat je droog en statisch haar hebt. Gebruik daarom een kam met wijde tanden om het haar te ontwarren. Als laatste moet je goed letten op de temperatuur van de hittetools die je gebruikt. Zeker als het buiten zo koud is. Zet de temperatuur wat lager en breng altijd een hittebeschermer aan voordat je aan de slag gaat met deze hittetools. Natuurlijk zijn er een handjevol producten die je ook nog extra kunnen helpen.

De basis van haarverzorging

Naast deze tips, zijn er ook een aantal producten die de lokken helpen transformeren van droog en statisch naar gezond en glanzend. Ten eerste is de basis van je haarroutine erg belangrijk. Als je droog haar hebt kan het zijn dat de natuurlijke oliën in het haar niet genoeg zijn om de lokken te hydrateren. Gebruik dan een hydraterende shampoo en conditioner zoals de Hydrating Shampoo & Hydrating Condition van N.4 Hair Care. Deze herstelt het vochtgehalte en beschermt het haar tegen verdere uitdroging.

Diepe voeding en verzorging

Als alleen de Hydrating Shampoo & Condition niet genoeg is en jouw lokken vragen om een diepere voeding en verzorging, grijp dan naar een haarmasker. De Reconstructing Masque herstelt uitgedroogde lokken en omhult iedere lok met vocht en voeding. Het doordrenkt het haar met de essentiële voedingsstoffen en dringt diep door tot In de haarschacht om het vochtgehalte aan te vullen en eventuele schade te herstellen. De Reconstructing Masque versterkt het haar van de aanzet tot de punten en vermindert haarbreuk. Het transformeert het droge en statische haar en maakt de lokken veerkrachtig en gezond.

Een schitterende finish

Om je herstelde en gezonde lokken helemaal af te maken gebruik je de Fluoro5 Elixir Restore & Repair Oil. Deze geeft het haar een prachtige glans en verbetert de veerkracht van de lokken. Het is de perfecte finishing touch. De olie is lichtgewicht, waardoor het de lokken niet verzwaart en het haar voedt, beschermt en herstelt. Daarnaast kan het ook nog gebruikt worden als hittebeschermer of voor een extra vocht boost. Een echte alleskunner dus die droog en statisch haar transformeert.

Dat het zo koud en grijs is buiten, hoeft niet te betekenen dat het haar er ook zo uit moet zien. Laat het haar stralen deze maanden met deze fantastische producten van N.4 Hair Care!

Bron: Number 4 Hair Care | Foto: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *