Alles over de Clarifying Shampoo van N.4: waarom moet je het toevoegen aan je haarroutine?

Een Clarifying Shampoo is zo’n product dat iedereen wel in hun haarroutine kan gebruiken en het kan gebruikt worden op ieder haartype. Toch zit je misschien nog met wat vragen over dit product. Heb ik een zuiverende shampoo nodig? Wat is het eigenlijk? Hoe vaak moet ik deze gebruiken? Geen zorgen. Wij vertellen je alles wat je moet weten en waarom de Clarifying Shampoo van N.4 zo’n geweldig product is. 

Wat is een Clarifying Shampoo?

Een zuiverende shampoo is eigenlijk een normale shampoo, die het haar en de hoofdhuid ultiem diep reinigt. Het is een soort detox voor het haar. Het verwijdert productresten, vuil en overtollig olie uit het haar. Hoewel deze reiniging zich diep doordringt in de lokken en op de hoofdhuid, is het niet schadelijk voor het haar.

Heb ik het nodig?

Zo’n Clarifying Shampoo pak je er niet zomaar bij, meestal kun je aan het haar voelen wanneer je deze nodig hebt. Hoe voel je dit dan? Nou als het haar onhandelbaar voelt doordat het verzwaard is. Dit kan komen door de productresten. Maar ook als het verward is en moeilijk door te kammen. Dan is de kans groot dat je zo’n zuiverende shampoo nodig hebt.

Hoe vaak gebruik ik een Clarifying Shampoo?

Normale shampoos zorgen ervoor dat het haar schoon blijft en levert hierbij andere aspecten aan het haar zoals volume of glans. Deze shampoos gebruik je een aantal keer per week, afhankelijk van jouw wensen en haartype. Voor zo’n diepe reiniging die je krijgt met een zuiverende shampoo zit het een beetje anders. Natuurlijk ligt de hoeveelheid van gebruik helemaal aan hoeveel stylingsproducten je in het haar gebruikt en nog veel meer andere factoren. Met de Clarifying Shampoo van N.4 is dit geen hogere wiskunde. Deze kun je namelijk zo vaak gebruiken als dat nodig is. Deze shampoo is namelijk sterk genoeg om alle productresten en olie uit het haar te verwijderen, maar nog zacht genoeg dat je deze zelfs dagelijks kan gebruiken

Clarifying Shampoo van N.4

Met de Clarifying Shampoo van N.4 is dit geen hogere wiskunde. Deze kun je namelijk zo vaak gebruiken als dat nodig is. Deze shampoo is namelijk sterk genoeg om alle productresten en olie uit het haar te verwijderen, maar nog zacht genoeg dat je deze zelfs dagelijks kan gebruiken. Net als alle andere producten van N.4 is deze shampoo vrij van sulfaten, parabenen, gluten, natriumchloride en dierproeven. Daarnaast is deze shampoo 100% vegan en dus 100% de moeite waard om te gebruiken en het haar en de hoofdhuid een heerlijke diepe reiniging te geven.

Bron: Number 4 Hair Care | Foto: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *