De hele dag mooi: met deze tips en producten van N.4 Hair Care geniet je de hele dag van een perfect geföhnde coupe

Een perfect geföhnde coupe is natuurlijk iets wat iedereen wel wil. Zo’n vol kapsel geeft je een chique en prachtige uitstraling. Toch is het helaas wat lastiger om deze coupe de hele dag mooi te houden. Zeker als je thuis zelf aan de slag gaat. Dus wat zijn nu de beste tips om te zorgen dat je kapsel de hele dag mooi blijft? En welke producten heb je daarbij nodig? N.4 Hair Care heeft de perfecte producten voor jou en jouw haar. 

Vochtigheid vermijden

De vochtigheid van de lucht heeft enorm veel invloed op het haar.  Het kan dan ook de oorzaak zijn van het saboteren van je kapsel. Een hoge luchtvochtigheid zorgt namelijk voor pluis. Ook andere weersinvloeden kunnen je kapsel verpesten. Zoals veel wind dat zorgt voor klitten en problemen bij zwakker haar. Natuurlijk is hier een oplossing voor. Tegen de hoge luchtvochtigheid kun je een product gebruiken die het haar helpt dit tegen te gaan. Als er veel wind staat is het verstandig om het haar vast te doen of te verbergen onder een muts of hoed.

Niet aanzitten

Deze lijkt misschien logisch, maar het wordt toch door veel mensen regelmatig gedaan. Als je wil dat je coupe lang blijft zitten, dan moet jij er zelf vanaf blijven. Op je handen zit namelijk een natuurlijke olie. Deze zorgt ervoor dat het haar vettig wordt en het kan er ook voor zorgen dat het de vorm kwijtraakt. Dus blijf met je vingers uit je lokken!

Tijdens het slapen

Als je gaat slapen en je wil de coupe mooi houden tot de volgende dag, dan is het ook belangrijk dat je wat extra maatregelen neemt. Zoals het kussensloop waar je op ligt. Een zijde kussensloop is dan ook een goed idee om te zorgen dat er minder wrijving is en het haar langer mooi blijft. Daarnaast is het ook slim om het haar ’s nachts het haar vast te doen om het langer mooi te houden. Dit kun je doen door het haar vast te maken met een zachte scrunchie of een zijde sjaal.

Extra hulp 

Natuurlijk moet je altijd het haar een handje helpen om de coupe mooi te houden. Dit kan met verschillende producten. N.4 Hair Care heeft een aantal van deze topproducten die je daarbij kunnen helpen.

Ten eerste de Super Comb Prep & Protect. Deze gebruik je voordat je het haar föhnt. Het beschermt de lokken tegen hitte, verzorgt het haar en verwijdert klitten.

De Blow Dry Lotion gebruik je ook voor het föhnen van het haar. Het bestrijdt vocht en zorgt ervoor dat dit vocht de hele dag geen invloed heeft op de lokken.

De Fluoro5 Elixer Restore & Repair Oil is een serum die het haar hydrateert en voedt, waardoor de lokken zachter, gladder en glanzender zullen zijn.

Als laatste de Mighty Hair Spray. Deze haarlak zorgt ervoor dat je coupe lang mooi blijft en ook nog vrij is van pluis.

Bron: N.4 | Foto: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *