kerst

Mooie lokken voor kerst: geef deze producten van N.4 Hair Care als kerstcadeau of zet ze zelf op je kerstlijst!

De feestdagen zijn een tijd van gezelligheid, maar drukte hoort er ook bij. Want iedereen is op zoek naar cadeaus voor familie en vrienden. En dat is niet altijd even makkelijk. We kunnen ons allemaal wel dat ene familielid bedenken waarvoor het onmogelijk lijkt om een perfect cadeau te vinden. Je hoeft niet langer door te zoeken, want N.4 Hair Care heeft een aantal perfecte opties voor een prachtig kerstcadeau. 

The bigger, the better

 

Tijdens kerst gaan we ‘all out’. Niet alleen met versiering, eten en cadeau’s, maar ook met onze looks. Een groot kapsel met veel volume hoort hier natuurlijk ook bij. De Volumizing Shampoo en Volumizing Conditioner van N.4 is een duo dat het haar geweldig volume cadeau geeft. Begin met de Volumizing Shampoo. Deze reinigt het haar en geeft het langdurige volume, textuur en glans. De Volumizing Condition vult de shampoo aan met een lichtgewichte formule die het haar verzorgt en helpt die geweldige volume en textuur aan het haar te geven. Deze producten zijn daarnaast ook nog sulfaat- en parabenenvrij. Een perfect kerstcadeau voor iedereen met fijn een futloos haar!

Ho Ho Hydratatie

In de wintermaanden is hydratatie het belangrijkste dat er is voor de lokken. Als het haar uitgedroogd is, zal pluis en gespleten haarpunten het gevolg zijn. Daar zit niemand natuurlijk op te wachten. Zeker niet als het haar er prachtig uit moet zien voor een luxe kerstdiner. Een combinatie van de Hydrating Shampoo en Conditioner en de Blow Dry Lotion van N.4 is dus een prachtig kerstcadeau. Voor jezelf of voor een ander. De Blow Dry Lotion is een gewichtloze bescherming die niet plakt en het haar langdurige bescherming en stijl biedt. Hierdoor kan het dus niet uitdroging tijdens hittestyling. Het Hydrating duo herstelt het vochtgehalte van uitgedroogd, kwetsbaar en beschadigd haar. Daarnaast zorgt het duo dat de lokken kunnen herstellen van binnen- en buitenuit door het aanvullen van proteïne.

Zachte huid

KERSTCADEAU

 

 

 

Natuurlijk zijn je lokken niet de enige die wel wat liefde kan gebruiken tijdens wintermaanden. De huid krijgt ook veel te verduren. En wat is er nu een beter kerstcadeau dan een heerlijke verwen set bestaande uit een douchegel en bodylotion? De Soothing Body Wash van N.4 reinigt de huid met een heerlijke geur en de Lumiere d’Hiver Body Lotion hydrateert de huid diep voor een prachtige, zachte huid.

 

 

 

De kerst draait natuurlijk allemaal om geven. En wat is nu mooier om iemand te cadeau te geven dan een gezonde coupe of een heerlijk zachte huid? N.4 Hair Care heeft voor iedereen en ieder haartype wat wils voor een prachtige Kerstmis.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *