Niet te missen! Deze winter must-haves van N.4 moet je toevoegen aan je haarroutine in de koude maanden

Je hebt het wellicht al gevoeld, want het wordt koud. De winter komt eraan. Niet alleen jij zelf merkt dat het koud wordt, je haar merkt het ook. En dat kan best wat gevolgen hebben. Want de koude lucht heeft veel invloed op hoe het haar eruit ziet. Gelukkig kunnen de producten van N.4 Hair Care je een handje helpen om de winter door te komen met hun beste winter must-haves.

Winterse lokken

Het koude weer buiten en de verwarming binnen hebben veel invloed op het haar. Denk aan gespleten haarpunten, pluizige lokken, haarbreuk en een droge hoofdhuid. De natuurlijke oliën van het haar zijn deze tijd van het jaar ver te zoeken. N.4 Hair Care helpt het haar te herstellen, beschermen en hydrateren tijdens deze koude maanden.

Diepe reiniging

n.4

 

 

Natuurlijk kun je de hoofdhuid niet helpen herstellen en beschermen tegen de kou zonder een goede shampoo. Gebruik dan ook 1 keer per week een zuiverende shampoo. De Clarifying Shampoo van N.4 Hair Care geeft de lokken een diepe reiniging zonder het nodige vocht uit het haar te verwijderen. Een perfect product om de hoofdhuid te reinigen zonder op de oliën die het haar nodig heeft uit de lokken te halen. De shampoo is veganistisch en sulfaatvrij en bevat geen parabenen. Breng een kleine hoeveelheid van de shampoo aan in de handen en masseer het in zacht in nat haar. Laat het schuimen en spoel het zorgvuldig uit. Gebruik nu de Hydrating Shampoo voor de tweede reiniging om het haar te hydrateren. Sluit vervolgens af met de Hydrating Condition. Breng de conditioner aan en laat deze 3 tot 5 minuten intrekken voor het beschermde, gladde en glanzende lokken.

Ultieme hydratatie

Hydratatie is enorm belangrijk tijdens de winter. De Reconstructing Hair Masque van N.4 Hair Care kan je hierbij helpen. Deze behandeling zal de lokken de hele winter beschermen en herstellen. Het doordrenkt het haar met vocht en proteïne. Met een mix van soja-eiwitten, vitamine B5 en natuurlijke conditioners zullen de lokken zacht aanvoelen en er glanzend uitzien. Breng het haarmasker iedere week aan op handdoekdroog en schoon haar, laat het 3 tot 5 minuten inwerken en spoel het zorgvuldig uit.

Olie is je beste vriendin

 

 

Natuurlijk is er nog een hulpmiddel dat je kunt inschakelen tijdens de winter: haarolie. De Fluoro5 Elixer Restore & Repair Oil van N.4 Hair Care is een wondermiddel tegen de droogte die de winter met zich meebrengt. Deze wonderolie kun je iedere dag aanbrengen in het haar. Het hydrateert het haar en geeft de lokken een prachtige glans. 1 tot 2 pompjes van de olie is al genoeg om het haar te transformeren. Breng het aan in het haar van de punten tot de aanzet.

 

 

 

Bron: Number 4 Hair | Foto: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *