Ultieme verzorging en bescherming voor rood haar: zo houd je jouw rode lokken prachtig met de producten van N.4 Hair Care

Rood haar is prachtig. Zeker in deze tijd van het jaar kiezen veel mensen ervoor om hun haar zo’n fantastische rode kleur te geven. Toch vergeten veel mensen dat rood haar veel verzorging nodig heeft om zo mooi te blijven. Gelukkig is dat met de producten van N.4 Hair Care geen probleem.

Goede investering

Natuurlijk begint de haarroutine altijd met de juiste producten. Investeer dus ook in professionele producten van hoge kwaliteit voor de beste resultaten. Zoek naar sulfaatvrije en parabeenvrije shampoos, conditioners en stylingsproducten. Deze zullen het rode haar niet alleen de beste bescherming bieden, maar zal er ook voor zorgen dat het haar er gezond en sterk uit blijft zien zonder de kleur te beschadigen.

n.4

De Clarifying Shampoo van N.4 is zo’n shampoo. Deze reinigt het haar zacht, maar diep zonder de kleur te verwijderen. Productresten of oliën zijn geen probleem voor deze shampoo. Het voedt daarnaast de rode lokken en bevat natuurlijke ingrediënten. En bevat het een heerlijke geur. De Hydrating Shampoo en Volumizing Shampoo van N.4 beschermen het rode haar ook. Dus als jouw haartype hydratatie of volume nodig heeft, zijn deze ook goede opties.

Een goede stylingroutine

Nu het haar goed gereinigd is, is het hoog tijd voor de styling. De Fluoro5 Elixer Restore & Repair. Dit is een herstellende olie die je eigenlijk op ieder moment wel kan gebruiken. Het hersteld beschadigde lokken en geeft deze een prachtige, gezonde glans. Daarnaast versterkt het ook nog eens de kleur van het haar.

Nog een geweldig product vooral voor gekleurd rood haar, is de Styling Foam van N.4. Het is een perfect product voor een snelle, maar prachtige styling van het rode haar. Het is namelijk ook door de natuurlijke ingrediënten veilig te gebruiken op gekleurd haar zonder het de kleur dof wordt of vervaagd. Het geeft het haar een mooi volume en een zachte textuur zonder het haar de verzwaren.

Bescherm je kleur

De belangrijkste taak voor iemand met gekleurd haar, is het beschermen van de kleur. Gelukkig is dat geen probleem voor de producten van N.4 Hair Care. Alle producten van N.4 bevatten de Liquid Complex Culture. Dit is een mix van geweldige, natuurlijke ingrediënten die het haar en ook de kleur ervan beschermen. Dus welk product van N.4 je ook gebruikt, het zal nooit een slechte keus zijn voor je gekleurde lokken. Deze producten bevatten ook geen alcohol. Producten met alcohol moet je vooral vermijden als je rood haar hebt.

Weg met die zon

Hoewel ze nu moeilijk te vinden is, zorgt de zon ook voor veel vervaging en beschadiging van het gekleurde haar. Daarom is het, ook in deze tijd, slim om de lokken te beschermen tegen UV-stralen. De Super Comb Prep & Protect beschermt het haar tegen deze stralen en voorkomt vervaging en schade door de zon. Daarnaast is het product, net als alle andere N.4 producten, veganistisch.

Of je er nu mee geboren bent of niet, het rode haar is prachtig en er moet goed voor gezorgd worden. Dus investeer in de juiste producten en wees lief en zachtaardig voor je rode lokken zodat niet alleen jij, maar de rest van de wereld ook kan genieten van de geweldige kleur.

Bron: N.4 Hair Care | Foto: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *