Slapen met nat haar? Het kan zonder schade met de producten van N.4

Douchen voor het slapengaan vinden veel mensen de tijd in de dag voor ontspanning. Met nat haar het bed in duiken is wat minder ontspannen. Het kan resulteren in haarbreuk en schade, maar dat is alleen als je het niet goed doet. Natuurlijk kun je altijd beter met droog haar gaan slapen, maar er komt wel eens een dag dat je weinig keuze hebt en met nat haar naar bed gaat. Pak dan eens deze producten van N.4 erbij om de schade te minimaliseren en wakker te worden met mooie lokken.

Hydratatie is alles

Als het nog kan, is het beter om te gaan voor een droogshampoo dan te gaan slapen met nat haar. Spray de droogshampoo ’s avonds in het haar, laat het de olie in het haar absorberen gedurende de nacht en ’s ochtends is het haar weer fris en fruitig. Als je toch het haar wilt wassen, gebruik dan een hydraterende shampoo. De Hydrating Shampoo van N.4 herstelt het vochtgehalte in het haar en verzwaart het haar niet. Perfect voor dun en fijn haar. Daarnaast is deze shampoo ook anti-aging, wat geweldig is voor de lokken.

Haar vast of los?

Deze vraag heeft twee antwoorden. Want ja, draag het haar vast in een losse vlecht of hoge staart zodat het haar vrij kan drogen en het niet al te veel tegen een kussen drukt. Maar nee, draag het haar niet in een strakke knot of zelfs in een handdoek tijdens het slapen. Dit kan zorgen voor haarbreuk en pluizige lokken.

Erin laten zitten

Het aanbrengen van een leave-in conditioner op het natte haar voordat je gaat slapen is een geweldige stap om de schade te beperken. Breng zo’n behandeling aan op de lengtes van het haar, dus niet bij de aanzet om vettig haar te voorkomen. De Smoothing Balm van N.4 beschermt het haar terwijl jij slaapt en zorgt ervoor dat je met gezond aanvoelende lokken wakker wordt. Een ander geweldig product is de Super Comb Prep & Protect van N.4. Het werkt geweldig op nat haar, maar ook op droog haar. Het hydrateert de lokken, maar beschermt ook het haar tegen hitte. Dat laatste is zeker belangrijk als je van plan bent om het haar in de ochtend te stylen met hitte.

Styling in de ochtend

Als het dan eindelijk ochtend is en het haar klaar is voor de styling, breng dan nog dit laatste product aan voor dat laatste beetje verzorging. De Fluoro5 Elixer Restore & Repair Oil van N.4 is een soort wondermiddel. Het werkt niet alleen het haar af, he herstelt, beschermt en verzegelt het haar ook nog eens. Breng de olie aan op de lengtes van het haar en stijl het haar hierna zoals gewenst. Je haar zal je bedanken!

Bron: N.4 | Foto: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *