Vettig haar is verleden tijd met de geweldige producten van N.4 High Professional Hair Care

Misschien vraag je jezelf wel eens af hoe het kan dat je lokken altijd vettig lijken te zijn, ondanks dat je recent nog het haar hebt gewassen. Het kan erg lastig zijn om te dealen met het vettige haar, want wat doe je er precies aan? Hoe komt het dat je haar zo vettig is? Gelukkig kom je met de producten van N.4 Hair Care al een heel eind om deze problemen op te lossen.

De oorzaak begrijpen

Natuurlijk kun je nooit een probleem oplossen zonder de oorzaak te begrijpen. Hoe ontstaat dat vettige haar? Er zijn meerdere oorzaken voor het vettige haar. Overmatig wassen met een slechte shampoo kan ervoor zorgen dat de natuurlijke oliën in het haar verwijderd worden. Je zou dan denken dat het juist minder vettig is, maar de talgklieren gaan als gevolg hiervan overuren draaien en hierdoor worden je lokken vet. Ook dingen als hormonale veranderingen, genetica en je dieet kunnen bijdragen aan je vettige lokken.

De oplossing

Voor ieder probleem is een oplossing en dus ook voor deze. Als eerste is het aanschaffen van een goede, professionele shampoo altijd een goed idee. Anders is het minderen van het reinigen van het haar ook een idee. Waarom een professionele shampoo? Een professionele shampoo bevat betere ingrediënten met kleinere moleculen die eventuele problemen kunnen aanpakken en oplossen. Er zit minder water in het product en meer geconcentreerd product. Wat dus beter is voor het haar op lange termijn. Zware stylingsproducten kun je ook beter vermijden. Producten die lichter zijn van gewicht en zo het haar niet verzwaren zorgen ervoor dat het haar gevoed en gehydrateerd wordt zonder dat het haar die vettige look krijgt. Het haar uitspoelen met koud water kan ook helpen om de haarschubben te sluiten en de olieproductie te verminderen.

N.4 to the rescue!

Welke shampoos en stylingsproducten moet je dan wel gebruiken? N.4 heeft gelukkig een sterk assortiment aan producten die parabenenvrij, sulfaatvrij, glutenvrij en vrij van natriumchloride zijn. Deze kunnen je helpen de strijd aan te gaan met het vettige haar.

De N.4 Super Comb Prep & Protect is een lichtgewichte en ontwarrende spray die je aanbrengt vóór het gebruiken van hittetools zoals krultangen of een föhn. Het helpt de lokken te beschermen tegen beschadiging en houdt daarnaast de hele dag het haar glanzend en gezond

De N.4 Clarifying Shampoo is een zuiverende shampoo dat hét hulpmiddel is bij het verwijderen van productopbouw en olie uit het haar. Daarnaast helpt deze shampoo ook om volume en glans toe te voegen aan de lokken.

Als laatste is er de N.4 Smoothing Balm. Dit is een perfect product voor het temmen van pluizig haar en losse plukken. Het voedt en hydrateert het haar, waardoor het er zijdezacht uitziet. Met een kleine hoeveelheid van dit product kom je al heel ver, dus gebruikt niet te veel als je dit product aanbrengt voor de beste resultaten. Onthoud: reinig de aanzet, conditioneer de lokken.

Bron: N.4 Hair Care | Foto: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *