Beschadigd haar voeden en herstellen: met onze tips en geweldige producten van N.4 Hair Care is dit een stuk makkelijker

De zomer bracht een heleboel leuke dingen met zich mee, maar voor de lokken was het erg zwaar. Nu het september is, kunnen we ons eindelijk goed gaan focussen op het herstellen en voeden van het haar dat de afgelopen maanden zoveel te verduren heeft gekregen. Met de producten van N.4 Hair Care zeg je in een korte tijd gedag tegen beschadigd haar.

Alles draait om hydratatie

Als er iets belangrijk is voor het beschadigd haar, dan is het wel hydratatie. Door een te kort aan vocht in het haar zien de lokken er droog en dof uit. Gelukkig is dit probleem zo opgelost.

Hoe? Met de Hydrating Shampoo en Conditioner van N.4. Dit duo is vrij van sulfaten, parabenen, gluten, natriumchloride en is dierproeven. Een aanrader voor iedereen die hun beschadigde lokken wil voeden en herstellen. Het duo herstelt het vochtgehalte van mensen met uitgedroogd, kwetsbaar en gebroken haar. Daarnaast voegt het proteïne toe aan haar waardoor het haar kan herstellen van binnen- en buitenuit. Het is geschikt voor dagelijks gebruik met ingrediënten zoals vitamine B5. Het houdt het haar licht van gewicht en brengt de lokken weer tot leven.

Van binnenuit

Natuurlijk is het niet alleen belangrijk om het haar van buitenaf te herstellen. Van binnenuit is misschien wel net zo belangrijk. Niet alleen zorg je zo voor een diepere voeding, maar ook heeft het nog veel meer andere voordelen.

De Reconstructing Hair Masque is een anti-aging en kleurbeschermend haarmasker. Het voedt en herstelt alle haartypes. Vol met voedende ingrediënten zoals soja proteïne en vitamine B5 voor een diepe behandeling van de hoofdhuid tot de punten. Het is perfect voor het herstellen van gespleten haarpunten en droogheid om een prachtige glans te creëren.

n.4 hair care

Stormige lokken

Nu dat de herfst eraan zit te komen moeten we rekening houden met onstuimig weer. Regen en wind zijn zeker niet uitgesloten deze maanden, maar ook de zon en zee van de afgelopen maanden hebben hun problemen achtergelaten.

De Sugar Texturizing Spray van is een perfecte keuze die niet alleen bescherming tegen dit soort weer biedt, maar ook textuur aan het haar toevoegt. Het is licht van gewicht en biedt het hele jaar door ongelooflijke textuur, beheersbaarheid en definitie. Daarnaast heeft het een vochtbestendige technologie en thermische bescherming.

Terug tot leven

Chemisch behandeld haar is altijd moeilijk om weer terug tot leven te brengen. Deze lokken zien er dof en pluizig uit en zeker in combinatie met de zomervakantie taferelen kan het alleen maar erger worden.

De Fluoro5 Elixer Restore & Repair Oil is een snel absorberende en krachtige olie. Verrijkt met een mix van natuurlijke oliën en eiwitten die helpen je haar opnieuw op te bouwen, te versterken en te beschermen tegen verdere schade. Daarnaast geeft het de lokken die prachtige glans weer terug.

Sterke bescherming

Natuurlijk wil je dat het haar op z’n plek blijft zitten de gehele dag, maar ook deze stylingsproducten kunnen schade opleveren. Zeker voor al beschadigde en zwakke lokken.

De Mighty Hair Spray is een veganistische, parabenenvrije formule die wel perfect voor fijne, zwakke lokken omdat het een langdurige, flexibele fixatie biedt terwijl het gewichtloos blijft. Daarnaast geeft het een ongelooflijke glans aan beschadigd haar.

Bron: N.4 Hair Care | Foto: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *