Styling in de zomer: zo zorg je ervoor dat het haar er stralend uit ziet tijdens lange dagen op het strand

Hoewel het wekenlang niet zo eruit zag, is het toch echt hoog zomer. Gelukkig zijn dit ook de maanden voor vakantie in een warm land en daar wil je toch echt wel lekker op het strand zitten met een mooie coupe. Daarom is het belangrijk dat je de juiste gewoontes, technieken en producten in je koffer stopt om het haar niet alleen gezond te houden, maar ook een mooie look te geven. Met de producten van N.4 Hair Care kan het.

Regelmatige hydratatie

Voor dat je met de styling kunt beginnen, is een gezonde basis natuurlijk heel erg belangrijk. Zonnestralen kunnen het haar en de hoofdhuid uitdrogen en dit kan weer resulteren in haarbreuk en gespleten punten. Het hydrateren van het haar is dan ook altijd de eerste stap van de styling. Het gebruiken van een hydraterend product zoals een voedende shampoo of een leave-in conditioner is dan ook een slimme zet. De Super Comb Prep & Protect en de Hydrating Shampoo en Condition van N.4 zijn topproducten voor deze hydratatie van het haar.  

Bij de styling

Als we eenmaal het haar gaan stylen, dan pakken we al snel er een föhn, stijl- of krultang bij. Deze hittestyling werkt natuurlijk erg goed, maar het is niet al te best voor de lokken zelf. Bescherm ze dan ook altijd van tevoren met een goede hittebeschermer om niet alleen te zorgen dat het haar beschermd is tegen de hitten, maar ook dat je coupe langer meegaat. Perfect voor een lange zomernacht. De Blow Dry Lotion van N.4 is een gewichtloze bescherming die niet plakt en het haar langdurige bescherming en stijl biedt.

Zwembad problemen

Natuurlijk is de hele dag in het zwembad dobberen heerlijk, maar het haar is er wat minder blij mee. Hoewel het afkoeling biedt kan het chloor in een zwembad het haar nogal beschadigen. Daarom is het goed om het haar goed te reinigen na het zwemmen in een zwembad. Hierdoor zal de schade beperkt worden. Een goede shampoo hiervoor is de Clarifying Shampoo van N.4. Deze diepe reiniging zorgt dat het haar de impact van chloor niet mee hoeft te maken, maar hij behoudt het nodige vocht en beschermt de kleur. Wat wil je nog meer? Daarnaast is deze shampoo ook te krijgen in een miniversie die perfect is om mee te nemen in je koffer.

Schade door UV-stralen

De zon brengt natuurlijk veel goede vitamines met zich mee, maar haar UV-stralen kunnen ook zorgen voor broos en breekbaar haar. Daarom moeten je lokken ook beschermd worden tegen deze stralen. Gelukkig hoef je daar niet lang naar op zoek. Ieder product van N.4 Hair Care is verrijkt met ingrediënten die het haar bschermen tegen deze UV-stralen.  De zomer kan een zware tijd zijn voor het haar, maar met de juiste verzorging en extra veel liefde kunnen de lokken met gemak de zomer doorkomen. Vergeet het haar niet goed te hydrateren en te beschermen. Doe je dit regelmatig? Dan zal het haar er prachtig uitzien als je langs het zwembad of op het strand ligt. Fijne zomer!

Bron: N.4 Hair Care | Foto: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *