Een gezonde hoofdhuid en prachtige lokken in de zomer: het kan met de producten van N.4

Het haar en de hoofdhuid worden in de zomer nogal verwaarloosd. We leven in de hete zon en duiken in het zoute water van de zee. Dit resulteert dan weer in schade aan het haar en de hoofdhuid. Met als gevolg haar dat beschadigd aanvoelt en een droge hoofdhuid. Natuurlijk zijn er wat stappen die je kan nemen om deze schade te voorkomen en volledig kan genieten van de zomer met die mooie lokken en gezonde hoofdhuid. Zoals de producten van N.4 Hair Care.

Bescherming tegen zonnestralen

Net als de huid op de rest van het lichaam, kan de hoofdhuid verbranden door de zon. Het gevolg? Een rode, beschadigde en heel erg gevoelige huid. Daarnaast kan haar ook verbranden. Het haar wordt dan dof en droog. Dit willen we natuurlijk voorkomen. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat je de hoofdhuid en het haar beschermt tegen de zon. Natuurlijk zijn er de bekende. Bedek het hoofd als je de zon in gaat met een hoed of pet. Blijf uit direct zonlicht tijdens de heetste uren. En gebruik een beschermend product.

De Super Comb Prep & Protect van N.4 Hair Care is je beste vriend tijdens de zomer. Het beschermt het haar en de hoofdhuid tegen de gemene UV-stralen van de zon er voorkomt zo die droge en doffe lokken en een pijnlijke hoofdhuid. Daarnaast is het ook perfect voor mensen met gekleurd haar. De Super Comb Prep & Protect gaat namelijk kleurvervaging tegen. Zo kun je blijven zwemmen en genieten van een mooie levendige kleur.

Hydratatie is de sleutel

Naast verbranden, is uitdroging ook een oorzaak van droge, doffe lokken. Hydratatie is dus in de hitte niet alleen belangrijk voor jou, maar ook voor je haar. Het drinken van water is natuurlijk de meest voor de hand liggende oplossing, maar er zijn nog veel meer dingen die je voor het haar kan doen.

Een hydraterend en voedend haarmasker is ook een geweldige optie om het haar en de hoofdhuid te hydrateren. De Reconstructing Hair Masque van N.4 Hair Care voegt vocht toe aan het haar om het te hydrateren en eiwitten om het te versterken. Met een mix van sojaeiwitten, vitamine B5 en natuurlijke verzachtende ingrediënten lost dit product het probleem van uitdroging op. Daarnaast geeft het een waanzinnige glans aan de lokken waardoor deze zullen stralen in de zon.

Grondige reiniging

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar een goede reiniging is ook zeer belangrijk voor de gezondheid van het haar en de hoofdhuid. In de zomer hopen zweet, zout en chloor zich op in het haar wat voor problemen kan gaan zorgen. Een ultra reinigende shampoo is dan precies wat je nodig hebt.

De Clarifying Shampoo van N.4 Hair Care is een sterk reinigende shampoo die het haar tot diep in de haarschubben reinigt. Ondanks deze sterke reiniging, onttrekt deze shampoo geen vocht en kleur uit de lokken. Alleen het vuil, productresten en overtollige oliën worden verwijderd. Daarnaast voedt deze shampoo het haar en de hoofdhuid ook nog. Een musthave voor de zomer!

Een geweldige beloning

De hoofdhuid is de basis van haarverzorging. Met een ongezonde en beschadigde hoofdhuid zullen de lokken er ook dof en ongezond uitzien. Behandel de hoofdhuid dus goed en bescherm deze en je zult beloond worden met prachtige, sterke en glanzende lokken waar je de hele zomer van kan genieten.

Bron: N.4 | Foto: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *