Achter de schermen bij N.4 Hair Care: wat is de wetenschap achter deze geweldige producten?

N.4 Hair Care is een merk die haarverzorging maak die niet alleen luxe is, maar ook natuurlijk. De producten van N.4 zijn gemaakt met plantaardige ingrediënten en zijn vrij van alle stoffen die je liever vermijdt. Zo kun je het haar verzorgen met niet alleen producten van de hoogste kwaliteit, maar ook met de beste ingrediënten en resultaten.  

Anders dan de anderen

Innovatie en het gebruiken van wetenschap om deze fantastische producten te maken is iets dat N.4 onderscheidt van andere merken. Experimenten met de beste ingrediënten zorgen voor de beste producten met de beste resultaten. Een team van wetenschappers met jarenlange ervaring in cosmetica, plantkunde en dermatologie ontwikkelen en testen de producten. Hieruit zijn de verschillende productlijnen ontstaan die kunnen helpen bij ieder haartype of haarprobleem.

Liquid Complex

De Liquid Complex van N.4 is een heel bijzonder en belangrijk onderdeel van de producten. Deze zorgt ervoor dat door een combinatie van natuurlijke ingrediënten het haar nog dieper verzorgd kan worden. De vier verschillende complexen, of je doel voor het haar nu levendigheid, vitaliteit, verdediging van zuiverheid, zullen het haar krachtiger verzorgen voor een geweldig resultaat. Het herstellen van het vochtgehalte en de elasticiteit en het beschermen van de kleur en tegen schade van buitenaf de Liquid Complex helpt hier allemaal bij. Daarnaast zorgt het ook voor glans, het beheersen van pluis en het levendig houden van de kleur. Voor gezonde en mooie lokken is dit ingrediënt onmisbaar.

Uit de natuur

De beste ingrediënten komen uit de natuur en N.4 weet dat. Exotische bloemenextracten en zeldzame kruiden zijn de basis voor de unieke en effectieve formules van deze producten. Elk product is zorgvuldig samengesteld zodat deze compatibel zijn met ieder haartype. De producten van N.4 bevatten natuurlijke ingrediënten die het haar zacht laten aanvoelen zoals keratine, arganolie en kokosolie. Maar ook geavanceerde ingrediënten zoals gehydrolyseerde eiwitten, aminozuren en antioxidanten die zorgen voor sterk en gezond haar.

De producten van N.4 worden kwalitatief getest zodat ze de beste resultaten zullen opleveren. Daarom zul je ook nooit parabenen en sulfaten in de producten van N.4 vinden en zijn ze nooit op dieren getest. Het haar zal er met de producten van N.4 niet alleen goed uitzien, maar ook goed voelen.

Bron: N.4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *