Glad haar zoals de celebs: hoe krijg je het voor elkaar?

Je ziet het tegenwoordig op iedere rode loper. Lang, glanzend en glad haar. Natuurlijk is er maar een ding wat er door je hoofd heen gaat als je deze kapsels voorbij ziet komen: ‘Dat wil ik ook!’ En dat kan. Want deze look is helemaal niet zo lastig om voor elkaar te krijgen. Samen met de producten van N.4 kan jij dit ook. 

Wat is dit voor kapsel?

Dit kapsel is eigenlijk in een paar simpele woorden te omschrijven. Verfijnd, vloeibaar en natuurlijk prachtig. Het is een klassieke look die helemaal draait om zijdezacht haar met een geweldige glans.

Welk haartype?

Natuurlijk is de basis van dit kapsel steil en dik, of in ieder geval veel, haar, maar dat betekent niet dat mensen die dit haartype niet hebben deze look niet kunnen creëren. Er komt alleen iets meer bij kijken, maar ook mensen met pluizig, dun en krullend haar kunnen dit kapsel helemaal hun eigen maken.

De eerste stap

Het belangrijkste onderdeel van deze look is dat er geen los plukje in het haar te vinden is. We moeten dus de pluis elimineren en zorgen dat het vocht in het haar goed wordt vastgehouden voor die langdurige glans. Daarnaast om nog eens terug te komen op het steile haar is het natuurlijk handig dat als je geen steil haar hebt, je dit creëert door middel van een stijltang of föhn. Hiervoor hebt je natuurlijk het perfecte product nodig.

 

 

De Smoothing Balm van N.4 Hair Care is alles wat je nodig hebt voor deze look. Niet alleen helpt het tegen pluis en wegvliegende plukjes haar, maar het beschermt het haar ook nog eens tegen de hitte van de stylingtools. Je kan de Smoothing Balm het beste gebruiken voordat je het haar gaat föhnen als het nog vochtig is. Na het droogföhnen van het haar zul je merken dat het haar niet alleen vrij is van pluis en mooi glad is, maar ook dat het haar er gezond uit ziet. Daarnaast heeft dit product de Liquid Complex. Dit is een ingrediënt dat doordringt in het haar voor een sneller en beter resultaat.

Laatste loodjes

 

 

Om het af te werken kun je de Fluoro5 Elixer Restore & Repair Oil gebruiken. Dit helpt bij te dragen aan een glanzende en gladde afwerking van het haar. Dit product zal zorgen voor dat laatste beetje wat je nog zoekt om er net zo prachtig uit te zien als al die celebs op de rode loper.

 

 

 

 

 

 

Bron: N.4 | Foto: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *