Herstel je lokken en voeg glans toe met de Fluoro5 Elixer Restore & Repair Oil van N.4 Hair Care

Hoewel we vaak graag willen dat ons haar er uitstekend uitziet, komt dit vaak met een prijs. Deze prijs is haarbreuk en schade aan je lokken. Moet je dan maar kiezen tussen verzorging en mooi haar? Zeker niet. Niet alleen is gezond haar mooi haar, maar met de Fluoro5 Elixer van N.4 Hair Care kun je het haar herstellen en laten glanzen. 

Fluoro5 Elixer

 

 

De Fluoro5 Elixer Restore & Repair Oil is een product dat iedereen wel in hun haarroutine kan gebruiken. Dit serum is licht van gewicht waardoor het je lokken niet zal verzwaren. Door het gebruik van Fluoro Siliconen krijgt het haar een fantastische glans. Daarnaast beschermt de olie het haar tegen UV-stralen en vocht. Het is ideaal voor mensen die last hebben van gespleten haarpunten of beschadigde haarschubben. Naast de glans creëert het ook geweldige gladheid.

Het serum kan ook gemengd worden met andere producten uit de N.4 Hair Care Styling Collectie voor nog meer glans en volume.

Voor wie?

De Fluoro5 Elixer is perfect voor mensen met beschadigd haar, die niet alleen willen zorgen voor het haar maar het er ook fantastisch uit willen laten zien. Daarnaast is het ook geschikt voor mensen die hun haar willen beschermen tegen vocht en uv-stralen.

Ingrediënten

Dit serum heeft een UV Color Protection Power Shield die het haar beschermt tegen UV-stralen en een vochtwerende technologie die het haar beschermt tegen vocht. Daarnaast is het serum glutenvrij, sulfaatvrij, natriumchloridevrij, parabenenvrij en is het 100% veganistisch.

Lumiere d’hiver

De Lumiere d’hiver lijn is winter in een fles. Het doet je denken aan een donkere ochtend, een koude wind, gezelligheid in huis en jezelf versieren met handschoenen, een sjaal en een muts. Met geurnoten van witte fresia, gouden amber en warme musk kun je niet anders dan denken aan de kille winter met deze geur.

Bron: Number 4 | Foto: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *