Het jaar van het haar: zo zorg je voor een jaar met gezonder, voller en glanzender haar met de producten van N.4 Hair Care

Het nieuwe jaar is al een tijdje onderweg, maar nu we allemaal onze goede voornemens vergeten zijn is het tijd voor echte verandering. Dit jaar gaan we namelijk niet alleen voor gezonder haar, maar ook voor voller, glanzender en langer haar. Hoe je dit doet? Met de geweldige producten van N.4 Hair Care. 

Kunstwaardige glans

Een mooie glans is hét teken van gezond en prachtig haar. Het is dan ook waar veel mensen naar streven. Glanzende lokken zijn altijd in de mode, welk seizoen het ook is. Deze populaire look is dan ook makkelijker gezegd dan gedaan, als je niet de juiste producten in huis hebt.

De Fluoro5 Elixer Restore & Repair Oil van N.4 Hair Care is het perfecte product hiervoor. Deze olie help het behalen van de glanzende lokken en ze daarnaast ook te beschermen door de UV-bescherming en vochtbescherming. Breng 1-2 pompjes aan op het haar en verdeel het gelijkmatig door het haar voor de meest glanzende lokken.

Groot volume

Hoe groter, hoe beter is misschien wel hét motto van dit jaar. Het verbeteren en omarmen van je natuurlijke volume is dan ook ‘the way to go’. Wees niet bang om het haar zo groot mogelijk te krijgen.

Het Hydrating duo bestaande uit een shampoo en conditioner zijn de beste optie als het gaat om het krijgen van een volle coupe. Dit duo helpt het slappe haar om geweldige volume te behalen. De shampoo reinigt het haar diep en de conditioner verzorgt de lokken. Het hydrateert en herstelt het haar en is daarnaast vrij van parabenen.

Lange lokken

De eerste stap in het krijgen van langere lokken, is het versterken van het haar dat er al is. Van de aanzet tot de punten moet het haar sterk en gezond zijn om gespleten punten te voorkomen en zo ook haarbreuk. Zo krijg je die lange lokken.

Daarom is het verstandig regelmatig het haar diep te verzorgen. Dit kan met een wekelijks haarmasker zoals de Reconstructing Hair Masque. Deze zal het haar diep herstellen en de lokken versterken. En voor je het weet zijn die lange lokken realiteit.

Bron: N.4 | Foto: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *