Voorjaarsvoorbereidingen: zó bereid je jouw winter haar voor op de lente met N.4 Hair Care

We zijn er allemaal klaar voor om de koude winter gedag te zeggen en hallo te zeggen tegen een heerlijke warme lente. Toch is niet alles er compleet klaar voor. Je haar kan namelijk zeker nog wat liefde gebruiken om zichzelf voor te bereiden op de lente en je winterroutine aan te passen. Gelukkig heeft N.4 Hair Care de perfecte producten voor deze grote verandering.

Voorjaarsschoonmaak

Je kan niet aan het voorjaar beginnen zonder een grote voorjaarsschoonmaak en natuurlijk geldt dit ook voor het haar en de hoofdhuid. Deze grondige reiniging helpt het haar te resetten en ongewenst vuil, oliën en productophoping te verwijderen. Daarnaast helpt het de vette hoofdhuid te verminderen.

De Clarifying Shampoo van N.4 Hair Care is een geweldige shampoo die je lokken en je hoofdhuid een diepe reiniging geven. Deze shampoo is sulfaatvrij en beschermt je kleur terwijl het doorgrondig reinigt zonder vocht uit het haar te nemen. Breng een kleine hoeveelheid aan op de handen en masseer het in het haar. Spoel de shampoo goed uit en herhaal indien gewenst. Zo is het haar weer lekker fris voor de lente en het mooie weer.

Sterker dan ooit

Het sterker maken van het haar, zeker als je lokken snel beschadigd raken, is enorm belangrijk. Helemaal nu het steeds warmen gaat worden.

In de lente maanden krijgt het haar veel te verduren. Als het haar dan al kwetsbaar is, moet je er goed voor zorgen. De Super Comb Prep & Protect van N.4 is een lichte verzorger die heet haar versterkt en herstelt terwijl het ook het haar beschermt tegen UV-stalen en zorgt dat je kleur mooi en fel blijft. Het is te gebruiken op nat en droog haar, dus wanneer je ook maar verzorging nodig hebt kun je dit product erbij pakken.

Zo fel als de zon

Winter betekent donker, somber en grijs. Als de lente dan eindelijk daar is, voelt het alsof het licht aan gaat. De zonneschijn is iets wat we allemaal wel kunnen gebruiken. Maar niet alleen de zon hoeft te stralen.

Het haar kan ook zo schijnen als de zon. Een stralende glans is precies wat je lokken nodig hebben met het prachtige weer. Met de Fluoro5 Elixer Restore & Repair Oil van N.4 Hair Care kun je deze glans in het haar krijgen. Breng 1 tot 2 pompjes van de olie aan in het haar en verdeel het gelijkmatig voor een tijdloze glans die zal stralen in de zon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *