Hulp bij dun haar: zo voeg je volume en textuur toe met de producten van N.4 Hair Care

Dun haar is een probleem waar veel mensen last van hebben. Deze mensen zijn op zoek naar volume en textuur om het haar die volle look te geven. Er zijn dan ook honderden producten op de markt om dit voor elkaar te krijgen. Gelukkig hoef je niet langer zelf te zoeken. N.4 Hair Care heeft een aantal geweldige producten om het dunne haar die volume en textuur te geven.

Begin bij het begin

Het stylen van het haar begint allemaal bij de reiniging en verzorging. Deze twee dingen moeten dan ook gebeuren met een goede shampoo en conditioner die perfect op elkaar aansluiten om het haar de beste resultaten te geven.

De Volumizing Shampoo en Condition zijn dit gouden duo. De Volumizing Shampoo reinigt het haar en geeft het langdurige volume, textuur en glans. De Volumizing Condition heeft een formule die licht is van gewicht en het haar verzorgt en extra hulp biedt om het haar die geweldige volume en textuur te geven. Daarnaast helpt deze conditioner om het haar te ontwarren en pluis te elimineren. Dit duo is daarnaast ook nog sulfaatvrij en parabenenvrij.

De lucht in

Hoewel het niet een simpele taak is om de lokken permanent dikker te maken, is er wel een snelle en makkelijke manier om het haar snel meer volume te geven en de aanzet van het haar een lift te geven.

Dit kan met de Styling Foam van N.4 Hair Care. Dit product geeft het haar een geweldig volume en biedt tegelijkertijd bescherming tegen UV-stralen. Daarnaast voedt, conditioneert en beschermt dit product het haar ook nog. Wat wil je nog meer? Om het product te gebruiken breng je een kleine hoeveelheid aan op de palm van je hand en breng het aan in het vochtige haar vanaf de aanzet tot de punten. Föhn hierna het haar droog en geniet van het geweldige volume.

Een perfecte finish

Voor een perfecte finish om de look af te maken heb je textuur nodig.

De N.4 Sugar Texturizing Spray. Deze spray brengt de perfecte textuur aan het haar en maakt de look vol volume helemaal af. Het transformeert slap en futloos haar in volle lokken en dat allemaal zonder warmte. Spray het product lichtjes op vochtig haar en droog het met een föhn om het volume helemaal af te maken.

Bron: N.4 | Foto: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *