Mooi op z’n plek: met deze producten van N.4 Hair Care blijft je prachtige coupe de hele dag zitten

Er is niks vervelender dan uren bezig te zijn met de styling van het perfecte kapsel om er een half uur later al niks meer van te zien. Het is dan ook erg belangrijk dat je een goed product gebruikt na de styling die ervoor zorgt dat alles goed op z’n plek blijft zitten. Een goede haarlak of in sommige gevallen sterke gel is nodig om dit voor elkaar te krijgen. En laat N.4 Hair Care nou de perfecte producten hiervoor hebben. 

Sterker dan sterk

De Mighty Hair Spray is een sterke en fixerende haarlak die toch flexibel blijft zodat het haar gedurende de dag nog gevormd kan worden. Daarnaast is het licht van gewicht en verzwaart het haar dus niet. Deze haarlak is bestand tegen bijna alle omstandigheden, maar houdt het haar zacht. Het geeft dus niet het typische ‘haarlak gevoel’ en is goed uit het haar te borstelen. Daarnaast is deze haarlak een beschermer tegen hitte en UV-stralen. Perfect voor alle haartypes en gemakkelijk aan te brengen in lagen voor een zachte of sterke fixatie.

Geen aerosol

De Non Aerosol Hair Spray is een haarlak die natuurlijk het haar nog steeds die sterke en flexibele fixatie geeft die je gewend bent, maar daarnaast kan deze haarlak nog veel meer. Het geeft stijl, volume en glans aan het haar voor een prachtige finish. Dat is niet alles. Het is ook nog vochtwerend en geeft natuurlijke beweging aan het haar. Met een buigzame en gewichtloze formule kan je deze haarlak op nat en droog haar aanbrengen voor een zacht resultaat met een goede fixatie. De Non Aerosol Hair Spray is ook geweldig voor alle haartypes.

Sterke hold

De Firm Hold Gel geeft stijl, body en controle aan het haar. Daarnaast zorgt het voor een sterke en flexibele fixatie die het haar een natuurlijke, maar stevige look geeft. Deze gel beschermt het haar ook nog eens tegen UV-stralen en zorgt ervoor dat de kleur in het haar mooi blijft.

Vrij

Hoewel deze producten op vele vlakken van elkaar verschillen, is er iets wat ze gemeen hebben. Ze zijn allemaal vrij van vervelende stoffen. Zo zijn ze glutenvrij, sulfaatvrij, parabenenvrij en vrij van natriumchloride. Als dat al niet geweldig genoeg was, zijn deze producten ook nog eens 100% veganistisch. Wat wil je nog meer…

Bron: N.4 | Foto: Unsplash

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *